Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

Geef je nu op voor de audities van de Musical 2.0 Topklas 2019/2020!

Musical 2.0 is voor het theaterseizoen 2019/2020 op zoek naar musicaltalenten van 7 t/m 20 jaar oud. Wil jij volgend seizoen onderdeel zijn van onze Topklas en toewerken naar een musicalproductie op hoog niveau? Geef je dan nu op voor de audities!

Na Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat in het huidige theaterseizoen gaat Musical 2.0 in het seizoen 2019/2020 opnieuw aan de slag met een musicalproductie. De Musical 2.0 Topklas staat onder leiding van Mark van Haasteren (regie), Pien van Gerven (zangcoach) en Marleen de Vries (choreografie).
  
Wat is de Musical 2.0 Topklas? 
  • Iedere zondag (m.u.v. schoolvakanties) minimaal vier uur durende repetities waarin wordt toegewerkt naar een musicalproductie op hoog niveau; 
  • Onder leiding van een professioneel creatief team; 
  • Selectie door middel van een auditie; 
  • Voorstellingen in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. 
 
We zijn op zoek naar talenten:
  • Van 7 tot en met 20 jaar; 
  • Voor hoofdrollen, bijrollen en ensemble; 
  • Met passie voor zingen, dansen en acteren; 
  • Die graag hun talent verder willen ontwikkelen onder begeleiding van een professioneel creatief team; 

Tijdens het traject ervaar je hoe het is om een grote productie te maken en uit te voeren. Tevens zal er tijdens het proces een making-of-serie worden gemaakt die te zien zal zijn op het YouTubekanaal van Musical 2.0.

De audities vinden plaats op zondag 24 maart in Studio WFC in Amsterdam en worden gehouden in groepsverband. De repetities starten begin september en vinden op zondagen plaats in Amsterdam.

De voorstellingen worden gespeeld in maart 2020, met de première op zaterdag 20 maart 2020 in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. 

Kosten 
Aan de auditiedag zijn geen kosten verbonden. Word je aangenomen voor de Musical 2.0 Topklas dan bedragen de kosten €85,- per maand. Daarnaast wordt er een eenmalige betaling van €50,- gevraagd na toelating tot de Musical 2.0 Topklas. Van de deelnemers wordt 100% betrokkenheid verwacht.  

Ben je enthousiast, voldoe je aan het profiel en heb je overlegd met je ouders? Aanmelden kan t/m 10 maart 2019 via het inschrijfformulier op www.musical.nl/audities. Indien je profiel aansluit bij de gestelde criteria, ontvang je spoedig een uitnodiging voor de audities met verdere informatie.

Benieuwd naar de huidige Musical 2.0 Topklas en hun voorstelling Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat? Neem dan zeker een kijkje op https://joseph.musical.nl of kom kijken op 12, 13 en 20 januari in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.


Klik hier om je in te schrijven voor de audities!